Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τέλειο σαββατοκύριακο στην Yuppi Camp!

 Πριν μια εβδομάδα ακριβός γνωριστήκαμε για πρώτη φορά η καινούρια ομάδα του γυναικείου τμήματος βόλλευ. Μετά από 4 μέρες προπόνησης ήρθε το σαββατοκύριακο που περιμέναμε...ένα τετραήμερο στην Yuppi Camp. Αυτό που θέλω να πω πρώτα είναι ότι μετά από αυτή την εκδρομή ας πούμε, όλες νιώθουμε ότι γνωριζόμαστε 2 μήνες και βάλε και όχι μόνο 1 εβδομάδα! Ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να οργανώσει το Πειραματικό για το δέσιμο της ομάδας. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι σε πολλά κορίτσια δεν φάνηκε σαν 4 μέρες αλλά σαν 4 εβδομάδες! Περάσαμε τόσο ωραία που θέλουμε και άλλο.
 Δεν ξέρω τι να πρώτο πω ... τα μπάνια που κάναμε μαζί, τα βράδια που ξενυχτούσαμε μέχρι τις 3-4 συζητώντας, τον αγώνα που παίξαμε με τα στελέχη της κατασκήνωσης, το βράδυ του Σαββάτου που ο coach έψηνε 4 ώρες για να τα εξαφανίσουμε σε 10 λεπτά, για την έκπληξη που κάναμε στα γενέθλια της Χαράς, την βραδινή έξοδο της Κυριακής... τι; Όλα ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο!!
 Δεν ξέρω τι άλλο να πω... αυτό τα λέει όλα! Ήταν καταπληκτικό αυτό που έκανε η ομάδα για μια καλή αρχή! Άλλη μια εβδομάδα προετοιμασία και μετά γήπεδο! Καλή μας συνέχεια παιδιά!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου