Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μια νέα χρονιά αρχίζει!

 Λοιπόν ακόμα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω... Βασικά για όσους διαβάζουν αυτό το blog όλη την προηγούμενη χρονιά θα έχουν συνοδοιπορήσει ότι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος! 365 μέρες δεν είναι και λίγες για να βλέπεις καθημερινά τους ίδιους ανθρώπους... με τους οποίους είχες βάλει κοινούς στόχους! Στην μέση περίπου της χρονιάς ο πρώτος στόχος μας έγινε πραγματικότητα με την ένταξη της ομάδας των παγκορασίδων στις 16 πρώτες!! Και πριν από λίγους μήνες έγινε πραγματικότητα και ο δεύτερος που ήταν η άνοδος  της γυναικείας ομάδας στο Β' τοπικό!! Ζήσαμε πολλά μαζί και αυτά μας έδεσαν σαν ομάδα!
 Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα καινούργια άτομα στην ομάδα δεν είναι καλοδεχούμενα!! Άρα για όσα άτομα διαβάζουν το blog για πρώτη φορά τα καλωσορίζουμε στην ομάδα για να γίνουμε και πάλι μια παρέα! Μαζί με τις καινούργιες παίκτριες καλωσορίζουμε και τον νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας Άρμεν για ένα καλό ξεκίνημα!
 Και ως γνωστόν μια ομάδα για να ξεκινήσει καλά πρέπει να κάνει την προετοιμασία πριν μπει στο γήπεδο μετά από την περίοδο του καλοκαιριού! Η δική μας προετοιμασία ξεκίνησε εχθές, 20 Αυγούστου, στο Καυταντζόγλιο. Εκεί γνωρίσαμε τα νέα κορίτσια και είδαμε μετά από καιρό τις παλιές μας φίλες και συμπαίκτριες! Και φυσικά μετά από την κουβέντα που είχαμε μπήκαμε και μέσα στο γήπεδο και ξεκινήσαμε τρέξιμο!
 Μετά από όλα αυτά εύχομαι σε κάθε άτομο ξεχωριστά να έχει μια καλή αρχή και προπάντων μια χρονιά ΧΩΡΙΣ τραυματισμούς!! Καλό ξεκίνημα Πειραματικό!!                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου