Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

H χρονιά κλείνει με το κύπελλο στο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΌ!

  Χμ....Δεν ξέρω πως να αρχίσω! Για εμένα η Δευτέρα ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της φετινής χρονιάς ( παρόλο που άνοιξαν τα σχολεία! ), μαζί με την Μεγάλη Τετάρτη που ανεβήκαμε, μαζί με την μέρα που παίξαμε με τον Μέγα Αλέξανδρο και περάσαμε στους 16 και μαζί με την μέρα που ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι της ΦΕΤΙΝΉΣ χρόνιας!! Και τονίζω το "φετινής" γιατί είμαι σίγουρη ότι αυτό ήταν το 1ο ταξίδι από όλα αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια! Όλες πιστεύω ότι πήραμε υπέροχες εμπειρίες μαζί και  χαράς και λύπης, είτε αυτές ήταν στις παγκορασίδες, είτε στις κορασίδες, είτε στις γυναίκες! Κάνω έξι χρόνια βόλλευ στο Πειραματικό και η φετινή χρονιά ήταν αναντικατάστατη!  Εγώ έπαιζα και θέλω πολύ να συνεχίζω ναι παίζω σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας γιατί για εμένα ήταν υπέροχο το να βλέπω καθημερινά φατσούλες που τις αγαπώ άπειρααα!!!
 Αυτό του τόσο ωραίο κλήμα που έχει διαμορφωθεί στις προπονήσεις και την σχέση μας με την διοίκηση σχεδόν καμία άλλη ομάδα δεν το έχει! Περιττό να σας πω ότι ξέρω παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και δεν ξέρουν καν τι είναι ο έφορος και εμείς τους είχαμε καθημερινά δίπλα μας να μας στηρίζουν και πάντα να πιστεύουν σε εμάς!! Ήταν και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πάντα κοντά μας, και στα δύσκολα και τα εύκολα και θα ζουν τον κάθε πόντο όπως τον ζούσαν και φέτος!! Όλη την χρονιά δούλευαν πολύ σκληρά για εμάς και δεν ζητούσαν τίποτα εκτός απ' το να πραγματοποιήσουμε το όνειρο τους για την ομαδάρα μας που σιγά σιγά έγινε και δικό μας όνειρο!! Πιστεύω πως όλες θέλαμε να τους κάνουμε αυτό το δώρο και γι' αυτό παλεύαμε καθημερινά μέχρι και το τέλος!! Όλος ο κόπος και η αγάπη για αυτό που κάναμε απέδωσε και πιστεύω ότι με την άνοδο στην Β κατηγορία και τον τελικό στην τσέπη μας μπορέσαμε και τους το ανταποδόσαμε όλο τον κόπο και κατέβαλαν και οι ίδιοι! Νομίζω πως όλες και όλοι πιστεύετε ότι κανείς δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει και τους χρωστάμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!!!!
 Μέχρι πέρυσι εμείς οι μικρές τον φοβόμασταν γιατί πιστεύαμε ότι φωνάζει πολύ! Παρακαλούσαμε να μας κάνει η Βιβή προπόνηση και όχι αυτός!! Έλα όμως που φέτος ανησυχούμε γιατί αργεί να έρθει στο γήπεδο!! Πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε πολύ καλά που διάλεξε τον κύριο Γιώργο για να προπονήσει όλα τα κορίτσια του Συλλόγου!! Εχθές μου είπε ότι όταν του έγινε η πρόταση δέχτηκε κατευθείαν και εγώ χαμογέλασα! Είχα καταλάβει ότι από την πρώτη στιγμή ήταν μαζί μας και πίστευε όλα αυτά που μας έλεγε!! Ακόμα βλέπαμε στο πρόσωπο του ότι πίστευε σε εμάς κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο και αυτό μας το περνούσε μέσα από τα λόγια του!! Είμαι σίγουρη ότι όλες μας τον έχουμε βάλει μέσα στην καρδία μας και προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ προπόνηση και αγώνα χωρίς αυτόν!! Είμαι σίγουρη ότι όλες τον αγαπάμε πολύ και μας αγαπάει και αυτός ακόμα πιο πολύ!!! Χάρης αυτόν φτάσαμε εκεί που φτάσαμε και ομαδικά αλλά και ατομικά!! Μπορεί μερικές φορές να μας φωνάζει αλλά το κάνει γιατί μας αγαπάει και  θέλει να μάθουμε όσο πιο πολλά μπορούμε!! Όλες μας χρωστάμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτόν για όλα αυτά που μας έμαθε και που ήταν καθημερινά κοντά μας!!! Και όπως λέει και ο ίδιος : Μπορεί το φετινό ταξίδι να τελείωσε αλλά θα αρχίσουν πολλά άλλα ακόμα πιο ωραία!!
 Χαχαχα τόση ώρα γράφω και ακόμα δεν έγραψα για τον τελικό!! Χμ για να δούμε τι να πρώτο πούμε... Έμενα σαφώς και είναι το 1ο μου κύπελλο και το 1ο μου χρυσό μετάλλιο και πιστεύω ότι λίγα παιδιά της ηλικίας μου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο και να πάρουν όλες αυτές τις εμπειρίες και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία!! Όσο για τον τελικό δεν έχω να πω πολλά.... και από τις 2 ομάδες δεν είδαμε τόσο πολύ πάθος από την στιγμή που και οι 2 ανεβήκαμε στην Β κατηγορία. Παρόλο αυτά εμείς είχαμε πει ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι και ότι θα παλέψουμε για να το πάρουμε και αυτό!! Και έτσι έγινε... παίξαμε και νικήσαμε 0-3 στην έδρα του Αγ. Νικολάου με όχι και τόσο μεγάλη διαφορά! Το παιχνίδι είχε μικτή διάρκεια και σε όλους μας φάνηκε περίεργο γιατί και στους 2 προηγούμενους αγώνες είχαμε παίξει 5 σετ! Και μετά τον αγώνα οι απονομές οι φωτογραφίες ήταν το αποκορύφωμα εκείνης της τόσο καταπληκτικής βραδιάς!! Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταματήσει το Πειραματικό!!!
 Πρέπει να σας κούρασα λιγάκι αλλά απ' ότι καταλάβατε είχα έμπνευση! Και θέλω να κλείσω με μία πρότασή.... Είμαι η Ναταλία και μόλις ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ταξίδι με προορισμό την χαρά και την αγάπη για το βόλλευ!                  
                                      

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η νίκη ήταν για σας το καλύτερο αποκορύφωμα μιας χρονιάς γεμάτης με αγώνες και προπονήσεις, χαρές και λύπες, αγωνίες και ξαφνιάσματα. Να θεωρείτε τους εαυτούς σας τυχερούς που ζήσατε κάτι τέτοιο τόσο όμορφο και αληθινό, με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Διότι αυτά είναι τα συστατικά που κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας, να στηρίζουμε τις επιλογές και τους αγώνες σας. Ζήτω το Πειραματικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή