Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζουμε δυνατά!

 Δυνατά μπήκαμε το Σάββατο στον αγώνα με τους Μαχητές Πεύκων παρόλο την ήττα μας το προηγούμενο Σάββατο από τον Αία Ευόσμου. Μπορεί να έγιναν πολλά αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε στο να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση μας μέχρι τώρα!! Ξεχνώντας τα παλιά μπήκαμε στο γήπεδο και δείξαμε το τι αξίζουμε!
 Μπορεί ο αγώνας να έληξε με το 3 στον πίνακα από την πλευρά των HOME και το 0 στους GUEST αλλά ο αγώνας ήταν αρκετά ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες δεν άφηναν την μπάλα να πέσει κάτω με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες και αγωνιώδεις φάσεις. Κάθε σετ ήταν όλο και πιο ενδιαφέρον καθώς όλο και περισσότερο πωρωνόμασταν σε αυτό που κάναμε και έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Με την διαφορά όλων των σετ να είναι περίπου στους 10 πόντους μπόρεσαν να μπουν όλα τα κορίτσια και να συμβάλει η κάθε μια ξεχωριστά!!
 Με τα χαμόγελα να βγαίνουν από τα αποδυτήρια είμαι σίγουρη ότι όλες ήμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε το Ανατόλια το Σάββατο έκτος έδρας! Πιστεύω και θέλω ότι μπορούμε να τους πάρουμε τον αγώνα κάτω από την μύτη τους! Πάμε γερά κοριτσάρες! Τώρα που πήραμε τα πάνω μας κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!! Απ'ω κάτω έχει φωτογραφίες από τον αγώνα μας.



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου