Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Συμιώσατε 3-0!!


 Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μια ομάδα απ' το να ανοίξει την αγωνιστική της περίοδο με νίκη!! Ο πρώτος αγώνας έγινε το Σάββατο  (29/9/12) στο γήπεδο Βότσι με τις κορασίδες του Πειραματικού να αντιμετωπίζουν την ομάδα των Βασιλικών σε έναν αγώνα με πολλές ανατροπές αλλά και ωραίες φάσεις!
 Μπορεί ο αγώνας να έληξε 3-0 υπέρ μας αλλά μπορώ να πω ότι δεν κάναμε και πολύ καλή πρώτη εμφάνιση. Ίσως έφταιγε το ότι μπήκαμε λίγο χαλαρές με αποτέλεσμα στο πρώτο σετ να βρισκόμαστε και 5 πόντους πίσω. Αλλά είπαμε... τι Πειραματικό ήμαστε άμα δεν κυνηγάμε και πάλι το σκορ!! Την μεγαλύτερη ζημιά πιστεύω ότι την έκανε η άμυνα-υποδοχή καθώς νομίζω πως τα σερβίς του αντιπάλου δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολα. Αλλά λίγο η κούραση, λίγο η ώρα και σε συνδυασμό ότι 3 κορίτσια μέσα στην εβδομάδα ήταν άρρωστα, δεν είναι δύσκολο να γίνει η ζημιά!
 Τα σετ έληξαν : 25-20, 25-22, 25-7. Έτσι μπορείτε να καταλάβετε αυτό που είπα παραπάνω περί χαλάρωσις... Δεν γίνετε μια ομάδα να παίρνει το τελευταίο σετ με 18 πόντους διαφορά ενώ έχουν προηγηθεί άλλοι 92 πόντοι να μπαίνει στο γήπεδο και να έχεις τέτοια εμφάνιση στα δύο πρώτα σετ... Άρα κοριτσάρες αυτό σημαίνει δουλειά στην προπόνηση!!
 Τέλος πάντων. Ότι έγινε, έγινε... Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και τώρα βρισκόμαστε την πρώτη θέση μαζί με τον Αία Ευόσμου και την ΠΟ Μουδανιών! Σιγά σιγά λοιπών κάνουμε τα βήματα για τους φετινούς στόχους! Επόμενος αγώνας στον Εύοσμο με την τοπική ομάδα. Θα σας περιμένουμε εκεί!!Ααα και καλό μήνα!! Από κάτω έχει φωτογραφίες από τον αγώνα μας.







    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου